Meny
Vårt lunchkoncept på Quality Hotel i Vänersborg är utformat för att du som gäst ska kunna ta del av snabb service – och naturligtvis njuta av vällagad mat. Vi erbjuder alltid en kötträtt samt en vegetarisk rätt på vår lunchbuffé – tillsammans med en stor variationsrik salladsbuffé vågar vi påstå att du vare sig blir besviken – eller går ifrån oss hungrig.
Öppettider: Måndag-fredag
Pris
serveras med örtstuvad potatis, stark senap och rostad lök
med tortillachips, salsa och avokadoröra
med löksky, örtrostad potatis och dijonaioli
med chevré, honung, krutonger, späda blad och svartvinbärs dressing
med jasminris, salladslök, sesam och krämig kålsallad
med vitt vin, tomat, vitlök och parmesan
med ägg serveras med pannkakor, bärkompott och vispad grädde
med fetaost och vitlök, skysås, ratatouillegrönsaker, rostad potatis och tzatziki
Croque monsieur
Fläskfilé provencale, vitlökssmör, råstekt potatis, rödvinssky och bakad tomat
Bärpaj med vaniljsås
139:-
Smörpocherad koljafilé med Sandefjordsås, kokt potatis och stekt spetskål
Vår restaurangs vision är att skapa en atmosfär där varje gäst känner sig välkommen och där våra råvaror håller en exceptionellt hög standard. Vi strävar efter att erbjuda något som tilltalar alla smaklökar samtidigt som vi håller fast vid vår strävan efter kvalitet.
© 2024 Kök & Bar 93
Boka bord via TheFork: