Meny
Vårt lunchkoncept på Quality Hotel i Vänersborg är utformat för att du som gäst ska kunna ta del av snabb service – och naturligtvis njuta av vällagad mat. Vi erbjuder alltid en kötträtt samt en vegetarisk rätt på vår lunchbuffé – tillsammans med en stor variationsrik salladsbuffé vågar vi påstå att du vare sig blir besviken – eller går ifrån oss hungrig.
Öppettider: Måndag-fredag
Pris
med rödbetor och stekt ägg
i krämig tomatsås gratinerad med mozzarella och parmesan
med saltgurka, persilja och bacon, klyftpotatis, gräddsås och svartvinbärsgelé
med aubergine, paprika, fetaost och parmesan
med kaprismajonnäs, rostad färskpotatis och cole slaw med grönt äpple
med couscousallad och myntayoghurt
serveras med pannkakor, bärkompott och vispad grädde
med champinjonsås, smörkokta morötter, potatismos och rårörda lingon
Smördegspizza med karamelliserad lök, parmesanost och crème fraiche
Långbakad fläskkarré, grillad ananasallad, chilibearnaisesås, parmesanpotatis och sotad broccoli
Hallon och rabarberkaka med vaniljsås
139:-
Krämig fiskgryta med räkor och dill, serveras med färskpotatis
Vår restaurangs vision är att skapa en atmosfär där varje gäst känner sig välkommen och där våra råvaror håller en exceptionellt hög standard. Vi strävar efter att erbjuda något som tilltalar alla smaklökar samtidigt som vi håller fast vid vår strävan efter kvalitet.
© 2024 Kök & Bar 93