Meny
Vårt lunchkoncept på Quality Hotel i Vänersborg är utformat för att du som gäst ska kunna ta del av snabb service – och naturligtvis njuta av vällagad mat. Vi erbjuder alltid en kötträtt samt en vegetarisk rätt på vår lunchbuffé – tillsammans med en stor variationsrik salladsbuffé vågar vi påstå att du vare sig blir besviken – eller går ifrån oss hungrig.
Öppettider: Måndag-fredag
Pris
med potatismos, gräddsås, rårörda lingon och pressgurka
med tahiniyoghurt, citron, cous cous, mynta och oliver
med champinjoner, vitlök, smetana, saltgurka och basmatiris
med ricotta och spenat gratinerat med vitvinssås och parmesan
med citron & vitlöksmajonnäs, rostad potatis och syrlig kålsallad
med linser och spiskummin serveras med basmatiris
med tryffel serveras med pannkakor, bärkompott och vispad grädde
med lök, kokt potatis, rostade morötter och lingonsylt
Vitlöksbröd med mozzarella och parmesan
Fläskfilé med chorizo och grillad citron serveras med potatisgratäng, het bearnaisesås och smörstekt blomkål
Marängswiss
139:-
Fiskgryta med saffran, vitlök och rostad paprika serveras med limeaioli
Vår restaurangs vision är att skapa en atmosfär där varje gäst känner sig välkommen och där våra råvaror håller en exceptionellt hög standard. Vi strävar efter att erbjuda något som tilltalar alla smaklökar samtidigt som vi håller fast vid vår strävan efter kvalitet.
© 2024 Kök & Bar 93
Boka bord via TheFork: